Google+

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Cocoon table, een gezellige avond buitenzitten in verschillende weersomstandigheden

 

De Happy Cocooning vuurtafels vervullen uw wens als het gaat om open haard in uw tuin. De behaaglijke gashaard zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Een Happy Cocooning vuurtafel is een kwaliteits product wat zich onderscheid ten opzichte van vele andere merken. Dit uit zich onder andere in het feit dat de vuurtafels van cocooning een prachtig geel vlammenspel hebben, een kampvuur idee. Vele vuurtafels hebben een blauwe vlam, dit geeft veel minder sfeer. Ook is de tafel een ideaal alternatief voor een vuurkorf, u heeft bij de vuurtafel geen rook ontwikkeling! Daarnaast zijn de tafels niet beïnvloedbaar door weersomstandigheden, de tafel kan ook met vorst gewoon buiten blijven staan. De cocoon tables kunnen fantastisch mooi uitgebreid worden met één van de vele accessoires, denk hierbij aan een grilplaat, zijtafels en een glazen ombouw. De vuurtafel lijkt gemaakt van beton, maar is gemaakt van composiet. Hierdoor is de tafel bestand tegen grote hitte en geeft hij de warmte niet door aan bijvoorbeeld de tafel waar de vuurtafel bij of op geplaatst is. U kunt de hoogte van de vlam zeer eenvoudig stellen door middel van draaiknop, deze draaiknop is zeer fraai verwerkt zodat deze niet opvalt!

Cocoon Table

 

Wij bieden de vuurtafel is verschillende afmetingen. Zo hebben wij de grote vierkante tafel welke uitgerust zijn met een 19.5 kW brander, deze heeft een groter vuur dan de kleinere modellen die uitgerust zijn met een 12.0 kW brander. De haarden zijn in verschillend kleuren verkrijgbaar. In overleg met ons kunnen wij de tafel voor u in de kleur van uw bedrijf of loungeset verven. Dit zorgt voor een fantastische aanvulling van uw terras of bedrijf. Wij bieden u daarnaast ook nog verfsetjes aan, mocht het zo zijn dan de vuurtafel iets beschadigd raakt kunt u deze altijd eenvoudig bijwerken zodat u tafel weer als nieuw is! De cocoon table word standaard bij ons vandaan geleverd met gasdrukregelaar, keramische houtblokken, lavastenen en gasslang. Op deze manier weet u zeker dat u een compleet set krijgt geleverd die direct gebruikt kan worden. De tafel is gekeurd op veiligheid, dit vind u ook terug in de manier van ontsteking, dit gaat doormiddel van een elektrische ontsteker. Wij bieden u ook verschillende vormen van gasfles afwerking, deze vind u ook op onze website terug.

Cocoon Table sfeer

 

Sinds kort bieden wij ook Happy Cocoon inbouwbranders, deze zijn zeer degelijk en hebben hetzelfde fantastische vuur als de andere composiet vuurtafels van cocoon. Zo kunt u de brander plaatsen in een steigerhouten meubel, een stenen bak o.i.d.

 

Cocoon Table grootCocoon Table kleinInbouwbrandersBasis setsPromo sets

 

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vuurtafelwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.