Google+

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Vierkant 76 antraciet basis set

Vierkant 76 antraciet basis set
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details

Inhoud basis set :

Set geleverd met:

•Beschermhoes •Afwerkprofiel •PVC cover gasfles •Lavastenen •Gasdrukregelaar •Keramische houtklokken

Vuurtafel gegevens :
Merk : Happy Cocooning
Type : Vierkante Cocoon Table Antraciet
Soort : Vuurtafel
Specificaties vuurtafel :
Vorm Vierkant
Afmetingen 76 x 76 x 46 cm
Gewicht 50 KG
Kleur Antraciet
Brander RVS, 19.5 kW
Bedieningspaneel RVS
Zwarte Bedieningsknop Bakeliet
Omschrijving :

Basis set:

Dit Basis set is samengesteld door ons als vuurtafel specialist, wij maken een combinatie van echte orginele Happy Cocooning producten. Dit in tegenstelling tot andere partijen. Als u dit set koopt bent u er zeker van dat u alles compleet heeft. Het afwerkprofiel zorgt er voor dat u de gasslang niet ziet liggen, ook kunt u er niet overheen struikelen. De PVC cover is speciaal voor de afwerking van de gasfles. Deze past over alle 10 KG gasflessen. U kunt de PVC cover aan de bovenkant open ritsen om de gaskraan te bedienen. Dit Basis set wordt dus helemaal compleet brandklaar geleverd.


Vuurtafel 76x76x46:

De 30" Cocoon Table vierkant is een luxe designtafel met een fijn loungevuur zonder rook of vonken. De Cocoon Table is voorzien van een ingebouwde gashaard, de hoogte van de vlam is zelf te regelen doormiddel van een regelknop, deze is fijn verwerkt in een RVS bedieningspaneel.. De elektronische ontsteking met zijn thermokoppel veiligheidsontwerp is CE goedgekeurd. De cocoon tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze feitelijk gemaakt zijn van composiet, hierdoor zijn ze bestand tegen extreme hoge temparaturen. Het vuur van de Cocoon table wordt gevoed door een gashaard met RVS brander van 19.5 kW, mooi gecamoufleerd met keramische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het een houtgestookt vlammenspel.

Vierkant 76 antraciet basis set

Levertijd : 1 werkdag
€ 629,00 incl. 21% btw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vuurtafelwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.