Google+

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Vierkante Cocoon 60x60 Table Antraciet

Vierkante Cocoon 60x60 Table Antraciet
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Merk : Happy Cocooning
Type : Vierkante Cocoon Table Antraciet 60 x 60
Soort : Vuurtafel
Specificaties :
Vorm Vierkant
Afmetingen 600 x 600 x 400 mm
Gewicht 34 KG
Kleur Antraciet
Brander RVS, 12 KW
Bedieningspaneel RVS
Zwarte Bedieningsknop Bakeliet
Word geleverd inclusief
Stammen set 4 stuks
Lava stenen 5.5 KG
PVC beschermhoes Grijs
CE goedgekeurde rubber gasslang 250 cm
Gasdrukregelaar 30 mBar
Omschrijving :

De Cocoon Table vierkant is een luxe designtafel met een fijn loungevuur zonder rook of vonken. De Cocoon Table is voorzien van een ingebouwde gashaard, de hoogte van de vlam is zelf te regelen doormiddel van een regelknop. De elektronische ontsteking met zijn thermokoppel veiligheidsontwerp is CE goedgekeurd. De cocoon tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze feitelijk gemaakt zijn van composiet, hierdoor zijn ze bestand tegen extreme hoge temparaturen. Het vuur van de Cocoon table wordt gevoed door een gashaard met RVS brander van 12 kw, mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het een houtgestookt vlammenspel. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische onststeking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een RVS bedieningspaneel.


Welke gasfles moet ik nemen :

BM Winkels adviseerd om de normale universele gasfles te gebruiken. Uit ervaring is gebleken dat de vuurtafel de normale gasfles (10.5kg) het beste leeg brand. Deze gasflessen zijn te koop (vulbaar) bij bijna alle lokale tankstations/campeerwinkels.

Vierkante Cocoon 60x60 Table Antraciet

Levertijd : 1 werkdag
€ 449,00 incl. 21% btw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vuurtafelwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.